T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ALTINORDU - Kökenli İlkokulu

Selim Sırrı YALÇIN - Müdür

1977 yılında Ordu’nun Merkez ilçesinde doğdu. 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları programını tamamladı. 2022 yılında ise Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında yüksek lisansını bitirdi.

1999 yılında öğretmen olarak göreve başladı. 2006 yılının başından itibaren dokuz yıl süreyle çeşitli kurumlarda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 04/12/2014 tarihinde Ordu/Altınordu Yağızlı Şehit Zafer Gülseren İlk/Ortaokuluna Okul Müdürü olarak görevlendirildi. 03/07/2019 tarihinden itibaren ise Kökenli İlk/Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Dijital Oyun Yazarlığı, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği, Photoshop kursları gibi birçok teknoloji tabanlı kurslara katılmış olup bilişim alanına ilgi duymaktadır. e-Twinning, Erasmus, Tübitak programlarına katılımı bulunmaktadır. İngilizce bilmektedir.