ORDU / ALTINORDU - Kökenli İlkokulu

Kökenli İlkokulu

Kökenli Mahallesi Altınordu/ORDU
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye?nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Öğrencilerimiz çoğunlukla Kökenli Ortaokulu´nda eğitimlerine devam etmektedir
Başlangıç 8:40 ve bitiş 14:25
Merkezi sistem katı yakıtlı kalorifer.
Ulaşım
Ordu - Uzunisa dolmuşlarıyla Taşlıboğaz´a kadar gelip 1 km yürüyerek okula ulaşılmaktadır. Aynı dolmuşların saat 09.30, 13.00 ve 15.00 da okula direkt servisi vardır. Özel araçla Ordu-Sivas devlet karayolundan Uzunisa bucağında Kökenli Köyü yoluna girilerek 2 km gidilerek ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kökenli Köyü sınırları içerisinde Ordu Merkez İlçesi Uzunisa Bucağında bulunmaktadır.
Okulumuz Altınordu ilçesine 12 km mesafede bulunmaktadır.
Judo, Teakwondo, Futbol, Yüzme, Hentbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi
Proje Çalışmaları
Okulumuzda TUBİTAK Projeleri, AB Projeleri ve e-twinning projeleri yürütülmektedir.
First Lego League-Juri Özel Ödülü 2016-Amerika